WELKOM BIJ VROUWENKOOR MALAIKA!

Workshops

Zondag 27 September 2015: Ines Leijen: Wereldmuziek, Armeense weemoed

Op 29 april 2014 hebben we workshop Choreografie van Marijke van Es gehad.

In 2013 hebben we workshops voor o.a.Stemvorming, Djembé en Choreografie gehad.

Op zondag 13 november 2011 hebben we met het koor een workshop "sieraden maken" georganiseerd. De organisatie was in handen van Sandra's Atelier uit Maarssen. Zie 'www.sieradenparadijs.nl'

Voor foto's van deze workshop klik 'hier'

 

Op zondag 9 maart 2010 hielden we een Afrikaanse workshop onder leiding van Toiny Tunes. Zij leerde ons ons lijflied Malaika 7-stemmig te zingen. Afrikaanse ritmes zijn en blijven erg lastig voor ons,  Nederlandse dames, maar we hadden wel erg veel plezier die dag.

 

'Zingen als medicijn' was de titel van de workshop die we voor onze leden organiseerden op zondag 17 oktober 2010. Astrid van Helden verzorgde deze workshop die in feite een compilatie was van een cursus van zes stuks. Het was zeer imponerend voor alle 21 aanwezige dames.

 

Choreografie is een lastig item voor een koor van 25 dames. Daarom werd een workshop geregeld op zondag 13 maart 2011 door Hester Schrofer, die haar opleiding kreeg bij de dansschool van Frank Sanders in Amsterdam. De nadruk kwam te liggen op de energie die we als koor uitstralen en niet zozeer op het gelijktijdig uitvoeren van handelingen.

Voor foto's van deze workshop klik 'hier'