WELKOM BIJ VROUWENKOOR MALAIKA!

Nuttige informatie

Nuttige informatie

Waar en wanneer repeteren we?

We repeteren op dinsdagavond. We beginnen het liefst stipt om 20.00 uur, met wat opwarm-en ademoefeningen, en eindigen rond 22.00 uur (het loopt soms in ons enthousiasme iets uit). Rond 21.00 uur hebben we een korte koffie/thee pauze. De laatste repetitie-avond van de maand drinken we na afloop nog wat in het Buurtcentrum om een beetje bij te kletsen. Niet verplicht, wel heel gezellig. De repetities vinden plaats in Buurtcentrum Hart van Hoograven, 't Goylaan 77 te Utrecht.

Hoe word je lid?

Je mag 2x komen kijken/luisteren/meezingen, daarna kun je je aanmelden bij de secretaris. Er volgt dan zo snel mogelijk een stemtest bij de dirigente om te bepalen bij welke stemgroep je het beste past. Je krijgt van de secretaris een inschrijfformulier en als je dat hebt ingevuld en ingeleverd bij de secretaris ben je lid van Malaika.

Workshops en Optredens

Rond de kerstdagen en voor de zomerstop treedt Malaika traditioneel een aantal keren op. Ook verzorgen we met enige regelmaat speciale workshops. Dit kondigen we dan aan op de website. Heb je interesse om lid te worden, dan is dit een uitgelezen kans om eens te komen luisteren en kennismaken. Je kan natuurlijk ook een keer een repetitie bijwonen. Stuur dan een mailtje naar: secr.malaika@gmail.com

Wat kost het?

De kosten zijn EUR 6,50 per repetitie. De betaling is jaarlijks, maar in 2 termijnen verdeeld. De eerste periode (25 repetities) loopt van januari t/m juni en bedraagt EUR 162,50. De tweede periode loopt van september t/m december (16 repetities) en bedraagt EUR 104,00.

Ook houders van een U-pas zijn van harte welkom.

Vakantie

We hebben in verband met schoolvakanties geen repetities in de maanden juli en augustus.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag een keertje komen kijken? Stuur dan een mailtje naar: secr.malaika@gmail.com